Kebabı pişiren kişinin ustalığı aslında iyi bir kebabın her şeyi.
İşte hikayemiz de tam burda başlıyor;
Asker Usta
Ali Emmi 1940 yılında Adana Hürriyet Mahallesinde, Askerlik Şubesinin tam karşısında küçük bir barakada ilk kebaplarını subay ve askerlere pişiriyor.
7-8 yaşlarına gelen Ali Emmi’nin oğlu Mustafa ise okuldan çıkışta babasına yardıma geliyor. Tüm askerlerin sevdiği küçük Mustafa’ya “ASKER” lakabını verenler de işte o data sdy barakanın müdavimi olan askerler. Böylece küçük Mustafa yıllar içerisinde büyüyüp, ustalaşıp ASKER USTA oluyor.
Yıl 2022;
Asker Usta babasından öğrendiği işi ve tecrübesini, yıllar öncesinin Hürriyet mahallesindeki samimi havasını da koruyarak İstanbul’a taşımaya karar verdi.
Tüm malzemelerin Adana’dan geldiği geleneksel lezzet ve sunuma sadık kalınarak oluşturulan konseptimizle “ASKER USTA KEBAP ve CİĞER SALONU” olarak İstanbullu dostlarımızı ve tüm kebap severleri ağırlamaktan onur duyarız.